Naturens goder, blåbærtur

I August lyser norsk natur opp med fantastiske farger og etter en skogstur må jeg si at høsten ikke er så trist likevel.
Jeg ønsker den hjertelig velkommen!



I hovedsak skulle jeg på bærtur og spesielt plukke blåbær. Blåbær er utrolig bra for kroppen fordi den inneholder mye antioksidanter, jern, magnesium og vitamin C. Nå var det masse blåbær og lyngen lyste opp i blått. Denne jenta fikk med seg ca. 600g og nå skal det syltes og bakes med blåbær. 




Som jeg har skrivd i tidligere innlegg, deriblant ferskenturnovers er jeg en stor fan av å bruke frukt når den er i sesong. Da er den på sitt aller beste. Hvem foretrekker blåbær som er mettet med kjemiske og syntetiske sprøytemidler fremfor naturlige norske bær? Og gratis?
De bærene du ikke har bruk for nå kan du fryse ned og benytte deg av, ved en senere anledning.  

Blåbærmuffins, blåbærsyltetøy, blåbærpannekaker, smoothies og min personlige favoritt; spise de hele som en liten snack, helt naturlig.
Si ifra om du vil se noen oppskrifter med blåbær :)

 









Høsten er fantastisk fin!

 

Ida
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ida

ida

23, Notodden

Makeupartist og Friskis & Svettis instruktør. Har også en stor glede for matlaging

Kategorier

Arkiv

hits