Juice oppskrift, søt som sola

 

Søt som sola

 
Ingrediensene er: 

1. En Appelsin.
2. Ett rødt eple.
3. En neve med røde druer.
4. En pære. 

 

Du vil trenge en juice maskin. Den jeg bruker heter Andersson, men det finnes utrolig mange typer der ute som kanskje/er bedre enn min. TV2 hjelper deg, hadde en test av maskinene tilbake i 2013. Se her.
Juice maskin er utrolig nyttig å ha fordi det er raskt og kanskje for de som ikke er så veldig glad i å spise grønt kan få "a salad in a cup" som Benji fra BenjiManTV alltid sier. Han har også mange gode oppskrifter. Det er ikke alltid like fristende å spise grønnsaker og spesielt grønt som spinat osv. Da er det supert å lage en juice, hvor man ikke kjenner spinat smaken, men får alle de gode næringsstoffene i seg! Dette kommer helt ann på hvor mye og hvilke grønnsaker eller frukt man putter oppi sammen.
I en juice maskin skiller ren juice og skall/kjøtt fra frukten/grønnsaken seg i to beholdere. Mange juicer med skall på, f.eks appelsin med skall eller gullerot med skall. Dette går helt fint, men jeg synes personlig at smaken blir med en gang bitter om man gjør dette. Derfor pleier jeg alltid å skyllle, rense/fjerne kjernen og kutte i forkant slik at jeg har alt klart til jeg skal starte. Epler og appelsiner kutter jeg gjerne opp fordi jeg ikke vil at det skal være for vanskelig å få de oppi maskinen. 
På min og de fleste er det hastighets knapper, min har 2. Bløt frukt/grønnsaker med mye vann i seg som, appelsin, vannmelon osv. tar jeg alltid på den sakte hastigheten og hardere frukt/grønnsaker som epler, gullerøtter osv tar jeg på den raske. Jeg tar også all bløt frukt/grønnsaker til sist fordi da får jeg "skyllt" maskinen mer slik at alle smakene kommer med. Noen få tips for dere der, men jeg er på ingen måte en proff juicer! 

 


Denne juicen er søt og forfriskende. Smakene passer veldig godt sammen og man kjenner alle de forskjellige fruktene. Den smaker mest appelsin og søtt eple, deretter har den noen etternoter av pære og søte druer som blir igjen på tungen. 

Fin til frokost og utrolig fin før trening. 

Velbekomme, 

Lykke til.


Ida.  

Ingen kommentarer

sarah

06.05.2014 kl.22:14

så fine bilder!

Skriv en ny kommentar

ida

ida

22, Notodden

Kategorier

Arkiv

hits